Clubi-uutiset

Toiminta
 Big Smoke
 Matkat

Tietoa
 Yhdistyksen säännöt

 Clubin Historia
 Liity Clubiin
 Linkit
 Yhteystiedot
 Ota Yhteyttä
 Lähetä vinkki
Robaina Clubin Historia

Clubin perustaminen - 2003 - 2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008

Vuosi 2006 käynnistyi hienojen nelivuotisjuhlien merkeissä Helsingin Pörssiklubilla. Mukana oli sekä Robaina Clubin ja Pörssiklubin jäsenia viettämässä juhlailtaa ja tuttuun tapaan sali oli täynnä sikariniekkoja. Ilta oli erittäin onnistunut ja johtaja Micky Nymanin johdolla keittiötiimi takasi illan onnistumisen.

Samoissa merkeissä tavattiin klubiemme yhteisessä syksyn Big Smoke-illassa, joita vietetään jatkossakin Pörssiklubilla sekä keväisin että syyskauden alkaessa. Molempien klubien jäsenet ja heidän vieraansa tapasivat kiireettömässä ilmapiirissä ja nautiskelivat hienoja havannalaisia laadukkaiden ruokien ja avec-juomien kera.

Klubimme kunniajäsen, sikariniekka ja sikarikirjailija Olli Alho oli paikalla kertomassa tuoreimmat kuulumiset kuubalaissikarien kiehtovasta maailmasta. Ollilla on aina uutta ja mielenkiintoista kerrottavaa aiheesta ja salien perälläkin on huomattu jokaisessa illassamme. Perinteisestä Havanna Cornerista löytyy aina sikariaiheeseen liittyvää mielekästä niin itselle kuin ystäville lahjaksi.

Vuosi 2006 oli toiminnantäyteinen ja kaikkiaan oli peräti kahdeksan Big Smoke-iltaa, joista on hienoja muistoja. Vierailimme monissa mielenkiintoisissa paikoissa. Hangon kesänaloitus Ravintola Makasiinissa upeine Hanko menuineen jäi erityisesti mieleen. Sinne suunnistamme perinteiseen kesäkauden aloitukseen ja upeisiin merimaisemiin taas ensi kesäkuussa. Kesällä 2006 vierailtiin myös Hämeenlinnassa festareilla, AULANKO Blues ja Aulanko ROCK`S olivat ulkoilmatapahtumina onnistuneita ja sikarin savun täyttämiä.

Vuoden viimeinen bs-ilta ilta pidettiin perinteiseen tapaan Ravintola Sipulin bankettisalissa 7.12.2006. Kattaus ja palvelu oli aivan viimeisen päälle, ja ruoka taivaallisen hyvää. Illan pikkujoulupakinan Pyhästä Savusta (Holy Smoke) piti Suomen johtava aficionado Olli Alho. Paikalla oli runsaslukuinen joukko klubilaisia vieraineen maistelemassa Sipulin keittiötiimin laittamia ja myös tutustumassa sikarimaailman hienoimpiin uutuuksiin

JS Cigars Oy:n Havanna Cornerissa oli tällä kertaa myös tarjolla erikoiserä harvinaisia keräilysikareja, jotka klubimestarimme Jukka Svahn sai iltaamme suoraan Havannan Partagas-tehtaan johtajan Abel Espositon VIP-varastoista. Monet klubilaiset hankkivat jotain todella spesiaaleja kotiinviemisiä humidorin täydennykseksi, joita kelpaa nautiskella ystävien kera loppuvuoden juhlailloissa. Yhteistyökumppaniemme Kultasuklaa Oy:n ja Cookman Oy:n lahjapöydistä löytyi runsas kattaus monenlaisia suklaaherkkuja ja myös baarialan luxustarvikkeita pukin konttiin saakka. Hienot aperitiivi-sherryt tarjosi Altia Oyj. Smoke-iltaa jatkettiin Sipulin tyylikkäässä Navigare Cigar Lounge baarissa sikarien ja avec-juomien kanssa aamutunneille saakka.
Clubin perustaminen - 2003 -2004 - 2005 - 2006 - 2007 - 2008